hoofdstuk 17 of medisch onderzoek

“Laat je turnbroekje zakken,” zei Stefan bars tegen mij.

Ik gehoorzaamde direct.

“Wow,” zei Tom, “mag ik even voelen ?”

“Ga je gang.”

Tom streelde mij billen, gleed even langs mijn ballen heen… en speelde ondertussen met zijn harde paal doorheen zijn geile afgebleekte jeans.

“Leuk hé zo’n jockstrap !”

“Man … zou ik nooit durven dragen… ”

“Alles uit behalve je jock,” beval Stefan me nu.

Ik gehoorzaamde

Wow,” zei Tom, toen ik daar zo stond, “lekker geil knaapje, zeg.”

“Yep.”

“En die doet gewoon al wat je opdraagt ?”

“Yep. Zoals je ziet.”

“Man als ik zoiets moest dragen, ik schaamde me dood. Laat staan als ik hier zo moest staan.”

Ondertussen zaten ze nog altijd te flikflooien met mekaar. Echt wel supergeil gezicht. Ik was nu eenmaal flikker. En die twee mannen die zo aan mekaar zaten te prutsen, likken, kussen, frunniken aan gulpen en op dijen… het was een leuk plaatje.

“Had ik je net gezegd : “Alles uit”,” zei Stefan een beetje venijnig, en keek daarbij naar de gympjes die ik nog steeds aan had. Ik drentelde wat, keek wat verlegen om me heen, maar zette uiteindelijk een voet op een bank die aan de muur was vastgeschroefd en begon mijn gympjes los te knopen. Daardoor stond ik uiteraard met mijn kontje in de richting van die twee loverboys. Leuk vond ik het niet. Te meer daar ze onmiddellijk begonnen commentaar te geven. Zeker Tom was niet op zijn mondje gevallen.

“Tja, als je het zo bekijkt, snap je wel waarom homo’s zo op dat soort onderbroekjes vallen.”

“Alle materiaal grijpens klaar, nietwaar.”

“Juist … wow nog nooit in het echt gezien. Geil, Stef.”

“Yep, yep yep.”

Zodra ik mijn gympjes uit had, zei Stefan : “Omdraaien.”

Wat ik uiteraard als gehoorzame boy deed. Ik kon ook niet anders. Stel je eens voor dat ik hier ongehoorzaam was geweest. Dan was dat voor Stefan na al zijn opscheppen over mij als zijn slaafje een echte afgang geweest. En ik weet zeker dat ik dat later dubbel en dik zou uitboeten. Ik schikte mijn jockstrap een beetje zodat mijn iets minder stijve paal nu wat minder zichtbaar zat. Stefen merkte ooik wel hoe onwennig ik me voelde nu. Ik wist gewoon met mijn handen geen blijf. Dit was echt wel nog een stapje verder dan ik tot hiertoe geweest was. Zelfs als je het vergelijkt met die drie andere studenten die mij onder handen hadden genomen. Een wildvreemde kreeg nu het recht om mij ook te gebruiken, te genieten van mijn lichaam, mij te vernederen, commentaar te geven.

“Handen op het hoofd,” zei Stefan bars.

Ik ging onmiddellijk zo staan, en stond weer eens in de meest onderdanige houding die er is. Een houding waarin je niets meer kan verbergen. Je staat er als een open boek. Geen handjes voor het kruis meer. Gewoon open en bloot. Punt uit. Tentoongesteld. Door die houding werd ik me weer meer bewust van mijn toestand…

Zonder dat er ook maar iets gebeurde of gedaan werd, voelde ik mijn halfslappe lul weel steigeren. Hij kwam overeind in dit vernederende onderbroekje. Met verbazing zat Tom toe te kijken.

“Die wordt gewoonweg weer stijf ; zomaar….”

“Yep,” reageerde Stefan weer treiterend stoer.

“Die geniet daar dus echt van hé…”

“Yep.”

“Vreemd, vreemd… Ik zou me doodschamen… en mijn pik zou zo slap vallen als ik daar zo stond.”

“Jij bent ook geen slaafje, lieverd !”

“Dat weze dan wel duidelijk.”

“Maar misschien ben je wel ook een meestertje !”

“Ik voel me in elk geval beter aan deze kant…”

“Veel beter,” merkte Stefan op, terwijl hij Toms goed gebobbelde kruis zat te strelen. Tom beantwoordde dit gebaar door te strelen over de keiharde paal van Stefan die zich in zijn linkerbroekspijp had geboord… Even slaakte Stefan een kreetje van geilheid.

“Niet te vlug, lieverdje. ik wil nog helemaal niet spuiten hoor.”

“Ik evenmin… ik wil genieten.”

“Geen spijt dat je toch langsgekomen bent ?”

“Man, neen ! Helemaal niet!”

Het was dus inderdaad opgezet spel. Tom wist van tevoren dat ik hier zou verschijnen. Dat ik hier in deze belachelijke outfit zou opdagen. Dat hij mee zou mogen helpen aan mijn vernedering. Een vernedering die ik vanavond erger vond dan voorheen, maar die me ook mateloos opgeilde.

“Hier komen,” zei Stefan me.

Ik stapte dichterbij.

“Omdraaien !”

Ik draaide me met mijn billen naar hen toe. Tom begonnen onmiddellijk verwoed mijn billen te strelen, gleed met zijn handen langs de binnenkant van mijn dijen die o zo gevoelig waren, ging even tussen de benen door en speelde wat met mijn ballen, keerde terug naar mijn billen en kietelde even mijn kontgaatje. Dit alles was zo superopwindend. Ik was wel een ding, een slaafje, dat hier stond voor hun genot. Maar ik was zo immens opgewonden, dat ik me er bijna geen blijf mee wist. Ik kreunde luidop.

“Oops, even ophouden,” zei Stefan.

“Waarom ?”

“Mijn slaafje dreigt klaar te komen. En dat mag niet, zonder mijn uitdrukkeljke toestemming.”

“Woooooow….. meen je dat? Heb je zelfs dat in de hand ? Ben je de baas van zijn sperma ?”

“Yep !”

“Vreselijk zou ik dat vinden. Ik ruk me soms drie keer per dag te pletter.”

“Dat mag hij dus niet.”

“Echt niet ?”

“Nope !”

He he daar kwam variatie op zijn zo hatelijke yep. Hij had ook nope in zijn repertoire. Hij deed echt stoer vanavond Stefan. Iets wat voor mij de vernedering alleen maar groter maakte. Normaal vernederde hij met rechtoe-rechtaan. Vanavond kwam daar een extra dimensie bij. Vanavond vertelde hij zijn verhaal aan Tom. Vanavond schepte hij op over zijn meesterschap over mij. Vanavond stond hij mij tegenover Tom te vernederen.

“Je hebt het wel leuk voor mekaar. Die knul staat op springen, denk ik. Die springt dus inderdaad voor jou.”

“Yep.”

“Of moet ik zeggen die lul staat op springen,” lachte Tom.

Stefan schaterde het uit. Wat voor mij de vernedering alleen maar groter maakte.

“Mag ik iets zeggen,” vroeg ik schuchter.

“Ja, slaafje. Spreek.”

“Ik zie op uw klok dat het al half negen is… om negenen moet ik wel thuis zijn.”

“Zo vroeg ? Een babyslaafje dus,” spotte Tom.

“Euuh…. neen, maar zo had ik het thuis gezegd,” reageerde ik.

“Heb je nog een wens,” vroeg Stefan aan Tom ?

“Zeker… Stef, ik ben zooo geil man !”

“Jij niet alleen.”

“Klaarkomen op jouw slaafje zou heerlijk zijn.”

“Jouw wens – mijn bevel,” zei Stefan half plechtig.

En tegen mij : “Ga op de grond liggen. Benen zo wijd mogelijk gespreid en geplooid. Voetjes dus op de grond. Handen in de nek.”

Uiteraard gehoorzaamde ik. Hoe vernederd die houding ook was. Benen wijd gespreid met een jockstrap aan. Dan lag je kont dus eigenlijk voor het rapen. Maar het geilde mij ook op.

“Ogen dicht, slaafje ! Waag het niet ze te openen.”

Beiden kwamen naast mij knielen vlak boven mij gezicht. Ik hoorde hoe ze hun broeken openmaakten en naar beneden schoven. Hoe ze hun onderbroekje naar beneden duwden. Hoe ze begonnen te spelen met hun al sappige pikken. Het voorvocht maakte hun eikels vochtig, dat was duidelijk te horen. Je hoorde het gewoon terwijl ze met hun pik bezig waren. Ik voelde hoe ze ook met mekaar bezig waren zo vlak boven mij. Af en toe speelde Tom ook met mijn kontje. Hij kietelde mijn kontgaatje, wat mijn kreuntjes van geilheid deed slaken. Hoe graag had ik gekeken. Maar ik hield de ogen strikt gesloten. Ik durfde gewoonweg niet te kijken. Geil gekreun boven mij. Hijgen, zuchten, kreunen… allemaal tonaliteiten van pure mannelijke lust. Het maakte me allemaal zo geil. En Tom wist mij zeer goed te bespelen. Klaarkomen zat er duidelijk niet in. Maar geil was ik meer dan ooit. Zo kwam het toch op mij over. Och ja, ik was al vroeger geil geweest. Maar het leek me alsof ik nu geiler was dan ooit. Hun gekreun werd heviger, sterker, zwaarder, minder terughoudend. Ze waren hun orgasme nabij. En even laten voelde ik grote klieders sperma op mijn gezicht neerkomen. Vlak rond mijn mond. Vreselijk vond ik dat. Misschien heb ik dat al eens verteld : maar als iemand op mij klaarkomt, vind ik dat extra vernederend. Laat staan op mijn gezicht. En dan nog rond mijn mond. Ik voelde de warmte van hun zaad op mijn kin. Zij zaten nog na te kreunen… of na te rukken ? Want af en toe voelde ik nog een paar spatjes sperma extra op mijn gezicht druppelen.

“Woooooooooooow,” zei Tom, “dat was lekker… amai ! Zelden zo goed klaargekomen.”

“Tja een levend speeltje is leuker dan een pop, hé.”

“Amai nog nie !”

Ik lag daar maar te wachten terwijl zij nog nagenoten.

Ik hield de ogen nog altijd gesloten. Ik voelde hoe ze mijn jockstrap uittrokken. Mijn keiharde paal floepte eruit.

“Jij hebt echt een geil beest op de kop getikt,” zei Tom.

“Yep.” Daar klonk het weer.

Met mijn jockstrap veegde iemand – ik vermoed Stefan – mijn gezicht schoon. Ik hoorde hoe ze hun broeken weer omhoog hesen. Dichtmaakten. Dan pas mocht ik de ogen open doen. Als slaaf had ik niet het recht om mijn meesters in hun nakie te zien. Zoveel was mij nu duidelijk.

“Opstaan – ogen kan je weer openen.”

Ik gehoorzaamde.

“Jock aan !”

Ik trok mijn jockstrap aan. De cup was helemaal doorweekt van hun sperma. Twee superpotente geile kerels hadden op mijn gezicht gespoten. En die jockstrap, doorweekt met hun sperma moest ik aan. Het voelde vies aan. Zo vond ik toch. Alweer een tandje vernedering bij. Wat zich ook aan mijn lul liet merken. Die was gewoon keihard.

“Kleed je maar aan. Jij moet naar huis.”

Zo snel als ik maar kon, trok ik mijn turnkledij weer aan. Mijn zwarte kleine katoenen turnbroekje stond bol. Moest ik zo naar huis ? Tom pakte mij nog even stevig in het kruis vast.

“Wow, Stef… zie jij hem regelmatig ?”

“Zo vaak ik wil,” zei Stefan plechtig en streng.

“Wil ik wel vaker meemaken zoiets.”

“Deal,” zei Stefan.

Shit dacht ik… dit is dus mijn begin als slaafje van twee meesters. Of niet ? Dat moest de toekomst uitwijzen. Zodra ze me dat toestonden repte ik me naar de voordeur, trok mijn trainingsjasje weer aan, sprong op de fiets en reed richting huis. Thuisgekomen zaten mijn ouders tv te kijken. Ik hoopte dat ze niet zouden reageren. Maar mijn moeder hoorde de voordeur opengaan. En kwam kijken. Moeders kunnen lastig zijn. Zelfs voor zonen ouder dan 18.

“Och jongen, zo gaan sporten met je vrienden ?”

Ik knikte maar wat.

Moet je toch dringend eens wat leukere sportkledij kopen hé. Dit is een beetje onaangepast voor jouw leeftijd. Wist mijn moeder dat ik dit deed op bevel. Dat dit mij supergeil maakte.

“Ja ja,” merkte ik kort op, “ik ben moe… nog even studeren en dan bedje in.

“Morgen geef ik je wat geld voor wat leukere sportkledij. Zeker een langer broekje.”

Daar bood zich weer een nieuw probleem aan. Maar dat was niet meer voor vandaag…..

Opmerking:  Dit is voor zover het verhaal door de oorspronkelijke schrijver geschreven is. Wil je dat ik verder ga dan heb ik echt iemand nodig die mijn Nederlands oppoetst. Wil jij dat doen laat mij dat weten per  dan is er een grote kans dat ik er mee verder ga.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.