hoofdstuk 40

Hoofdstuk 40 van Tom

Mark belde me op de maandag avond. Niet een kort telefoontje maar bijna een uur. Hij vertelde over zijn dag en ik luisterde aandachtig. Ik vertelde wat ik had gedaan. Hij kon helaas niet top de dinsdag maar de woensdag was geen probleem. Hij wilde bij voorkeur dat ik bij hem langs kwam. Ik was er eerder geweest dus ik zag er niet echt een probleem in.

Op dinsdag avond belde ik Erik.

“Hoi Erik, Tom hier”.

“Ah, en Tom hoe is het met je”.

“Wel goed, heb een heerlijke date gehad op zondag en zie hem morgenavond weer”.

“Goed, heb je al besloten wat je met die andere gaat doen”.

“Hm, ja ik denk van wel. Ik ga hen niet voor het lapje houden. Al hoewel het me reuze leuk lijkt wil ik toch graag zelf kiezen en ik denk dat dat met die date van afgelopen zondag best iets kan worden”.

“Ok, wel het is jouw beslissing Tom. Ze zullen die respecteren”.

“Ja denk je”.

“Ja, dat hebben ze toegezegd en daar vertrouw ik op”.

“Ok, wel ik bel ze morgen of donderdag avond dus dan weet je dat alvast”.

“Prima en bedankt nog Tom was leuk om je zo bezig te houden en te zien. Hoop dat het wat wordt met die nieuwe en dat ook dat extra er nog beetje in zit”.

“We zullen zien maar ik denk van wel”.

“Ok, ik stuur je nog de foto’s en andere zaken. Ik delete ze daarna dus dan ben je vrij wat dat betreft”.

“Dankje Erik”.

We wenste elkaar een goede avond en ik legde de hoorn neer. Zo dat was stap 1. Ik was echter nog niet zo ver dat ik de andere meester al wilde gaan bellen. Daar had ik nog een avondje met Mark voor nodig om me die moed te geven.

Na mijn werk op woensdag ging ik lekker even in bad. Trok een leuk stel kleren aan en ging daarna op weg naar Mark. Rond 6 uur was ik daar. Ja, ik zou mee eten. Ik verwachte min of meer dat Mark alleen thuis zou zijn maar keek wel even op toen Sander in een slipje de deur open deed.

“Hoi Peter”.

“He Tom. Mark vertelde me al dat je langs zou komen”.

“Ja, ik dacht dat hij alleen thuis zou zijn omdat hij me voor het eten al had uitgenodigd”.

“Nee wordt een familie etentje. Had hij je dat niet gezegd”.

“Nee, maar geeft niet. Ik ken jullie allemaal al”.

“Ja, en het is alleen de mannen vanavond. Ik zie de andere steeds minder. Ik geloof niet dat het goed gaat tussen mijn vader en moeder wat dat betreft”.

“Ah, vandaar het slipje” zei ik lachend en duwde de deur verder open om binnen te gaan”.

“Ja, wat dacht jij dan” zei hij met een rood hoofd.

“He, is dat Tom” hoorde ik Mark roepen.

“Ja Mark” riep Peter”.

“Ok, neem hem maar mee in de eetkamer ik ben er zo”.

Ik volgde Peter de eetkamer in. De vader van Peter en Mark zat aan tafel de krant te lezen.

“He Tom, leuk je weer te zien” zei hij.

“Ja, dankje”.

“Kom, niet zo verlegen we kennen elkaar toch al”.

“Jawel maar..”.

“Ja, geeft niet. Ik heb vertrouwen in Mark als jij dat ook hebt en zo te horen na de avonturen van zondag komt dat helemaal goed”.

Ik bloosde nu.

“Goed, dat wilde ik even zien. En ja hmm Mark heeft weinig geheimen voor mij dus hou daar alvast maar rekening mee”.

“Wel, ik heb het ook erg naar mijn zin gehad zondag”.

“goed zo. Al hoewel als ik hem niet een beetje een duw gegeven had hij nooit deze stap gezet zou hebben. Ik ben blij dat hij dat gedaan heeft want anders waren we hier helemaal gek geworden”.

“Oh, hoe dat zo’.

“Wel hij was niet te genieten sinds die laatste keer dat hij jou en Peter meegenomen heeft. Je moet knap veel indruk die avond op hem gemaakt hebben. Sindsdien ben je het enige onderwerp waar hij nog over praat. Als hij ten minste al iets zegt. Ah, hier is ie dan… had blijkbaar nog even wat meer tijd nodig”.

Ik draaide me om en zag een glimlachende mark de eetkamer in komen. Hij had een strak wit T-shirtje aan op een leuke zwarte jeans. Hmm wederom kon ik duidelijk zien dat hij behoorlijk wat tijd doorbracht met sporten.

“He Mark” zie ik zacht.

“Tom, alles goed”.

“ja, en met jou?”.

“He kom on guys, geef elkaar een zoen dan hebben we dat ook weer gehad”zei de vader.

Ik lachte en zag dat Mark bloosde. De hele wereld verdween echter toen mijn lippen de zijne raakte. Mijn lul sprong gelijk op hard. Ik voelde hoe zijn tong langzaam bij mij naar binnen ging en stopte toen hij zachtjes in aanraking kwam met die van mij. Toen ik langzaam los liet, kreunde Mark zachtjes.

“Hm, heerlijk Tom. Ik heb dit gemist”.

Ik lachte.

“Ok, Peter kom maar met het eten we zijn er klaar voor” zei Marks vader.

Gedurende het eten werd er wel wat gepraat maar niet zo heel veel. Blijkbaar was dit de gewoonte en was Mark niet zo druk iemand als hij in het begin bleek te zijn.

Na het eten gingen we naar boven. Mark wilde blijkbaar wat privé tijd met me.

“He leuke kamer” zei ik toen ik binnen kwam. Hij had een licht blauwe kamer met veel gekleurde schilderen en foto’s aan de muur. Sommige heel klein maar andere redelijk groot.

“Heb jij die gemaakt Mark” vroeg ik aan hem.

Hij bloosde dus dat zei genoeg.

Twee waren er van zijn broer en eentje van een knul van Mark zijn leeftijd die ik niet kende.

“Je hebt echt talent. Doe je dit vaak”.

“Meestal als ik vakantie heb Tom”.

“ah, ok. Leuk”.

“Kom hier ik wil je nog een keer zoenen” zei hij met een glimlach.

We kuste elkaar en het duurde echt wel even voor de lippen elkaar weer loslieten. “Dat is beter” zei hij. “Weet je hoe moeilijk dat het was om aan tafel met je te zitten, terwijl die lippen het voedsel naar binnen werkte. Hmm. Zo verleidelijk”.

Ik lachte maar wat.

“Ik heb Erik gisteren gebeld en verteld dat ik de andere ga bellen en ga zeggen dat ik het niet ga doen. Ik kan het niet. Ik wil kijken hoe het met ons verder gaat Mark. Ik heb sinds zondag niet echt rust gehad en moest continue terug denken aan de zondag. Je hebt me betoverd”.

“Goed zo. Hmm wanneer ga je ze bellen”.

“Morgen avond of misschien zo dadelijk met jou er bij”.

Ik zag dat Mark een beetje wit weg trok. “Hm, wel je kunt het misschien beter morgenavond doen” stamelde hij zacht.

“Wat Mark. Ik dacht dat je het leuk zou vinden als ik het hier zo dadelijk zou doen”.

Hij keek me niet aan. Hij was stil. Wat nu dacht ik.

“Heb je je bedacht Mark. Wil je niet . … wel weet je”.

“Ja wel maar. Wacht ik ben zo terug”.

Blijkbaar had hij een besluit over iets genomen want hij liep snel weg richting de gang deur.

Wat nu dacht ik. Ik keek nog eens rond in de kamer. Ik zag wat kleren op de grond liggen, waaronder een licht blauw slipje. Ik lachte en boog me naar rechts om het op te rapen. Ik keek nog even naar de deur om te zien of hij al weer terug kwam en bracht het slipje toen naar mijn neus. Hmm heerlijk dacht ik echt de geur van Mark. Ik liet het snel terug op de stapel vallen met kleren vallen en keer verder rond in de kamer. Er stond een PC en een kleine muziek installatie. Daarnaast stond een hele stapel met Cd’s.

Ik had al eigenlijk wel even door de stapel heen geneusd toen ik van beneden vandaan enkele behoorlijk harde stemmen klonken. Mark en zijn vader hadden blijkbaar een argument. Ik hoorde de deur slaan en daarna zijn vader roepen: “Je moet wel Mark. Kan niet anders”. Het bleef even stil daarna ging de deur weer open. Ik hoorde niet wat er gezegd werd maar het duurde niet lang en toen ging de deur weer open. Ik hoorde meer dan een paar voeten de trap op komen. Ik ging terug op het bed zitten.

“Is het goed dat mijn vader even binnen komt Tom”, zei Mark zacht.

“Ja waarom niet. Het is jouw kamer”.

“Weet ik, maar ook een beetje die van jou als je hier bent”.

Mark ging naast me op het bed zitten en zijn vader trok de stoel van het bureau er bij en ging recht tegenover ons zitten.

“Mark is bang Tom. Bang om je het volgende te vertellen. Je moet weten dat hij eigenlijk niet wist wat hij moest doen en dat dit ook wel mijn schuld is. Hij heeft gevraagd aan mij om er bij te zijn. Hij denkt dat ik het beter kan uitleggen”.

“Ok, maar ik snap het niet”.

Ik zag de vader van Mark, Mark aankijken.

Ik hoorde hoe hij zuchtte naast mij, toen mijn ene hand pakte en die in zijn handen hield.

“Ik had nooit gedacht dat je op deze manier voor mij zou kiezen Tom. Nooit ook. Ik dacht dat je kwaad op me zou zijn na die laatste sessie. Ik wist niet …. Wel ik twijfelde vooral aan mezelf en dus … wel ……”.

Ik keek hem aan “Wat Mark. Wat is er dat je zo moeilijk vindt”.

“Ik ben niet eerlijk tegen je geweest Tom”.

“Oh, .. hmm waarover dan Mark”.

“Wel je. Nee, terug. Ik ben heel heel erg verliefd op je Tom. Ik kon na de eerste twee keer hier thuis al bijna niet meer slapen. Zo erg dat ik dacht van als ik je het nu heel lastig maak tijdens die avond dan wel dan wil je me niet meer zien en is dat ook opgelost. Het tegen deel gebeurde. Ik had nooit verwacht dat je zondag met me uit zou willen en wel .. had nooit zelfs kunnen dromen dat we, je weet wel allebei hetzelfde zoeken. Ik ……”.

Ik kneep even in zijn hand en hij stopte met praten. “Vertel me het nu maar Mark, zo erg kan het niet zijn. We kennen elkaar pas en hoewel eerlijk het langst duurt je bent er al heel snel bij met het me te vertellen dus …”.

Er kwam een kleine glimlach op zijn gezicht wel een zenuwachtige nog. Hij zuchten weer en zei toen “Goed hier komt ie dan. Als je hier vandaan die meester had gebeld die je zaterdagavond gekocht had, dan had deze mobiel hier over gegaan”.  Ik zag hem slikken. Ik keek naar een mobiele telefoon in zijn hand. Ik keek naar de vader van Mark ‘U” zei ik.

Hij glimlachte “nee, ik ga zo ver niet maar …”.

“Jij zelf”.

Hij keek me gespannen aan. Mijn hoofd tolde. Hij was onzeker geweest. Niet zeker van zichzelf en dus had hij me ook maar gekocht om zeker te zijn.

“Waarom heb je dan toch de date gedaan op zondag Mark. Je had gewoon, wel …”>

“Omdat ik wilde dat je zelf voor me koos. Dat ik het was en niet de drang om een meester te hebben de doorslag zou geven. Even toen ik er zondag achter kwam dat je wel erg loyaal was, dacht ik dat ik je verloren had. Maar goed , ik had nooit gedacht dat je voor mij zou kiezen .. en wel dan had ik nog een tweede kans”.

Ik slikte. Ik snapte waar hij vandaan kwam maar op een of andere manier voelde ik me ook gebruikt, niet serieus genomen. Ik liet zijn hand los.

“Ik heb hem zaterdagavond nog geprobeerd om te stoppen met bieden maar hij was zo onzeker dat hij wel moest. Hij wilde je hebben en daar door heeft hij even niet goed nagedacht Tom. Een fout dat zeker en ik weet ook zeker eentje die hij niet meer zal maken”.

Ja dat snapte ik ook wel. Ik keek hem weer aan ‘Hou je dan zo veel van mij Mark”.

Ik zag dat een traan langs zijn gezicht bungelde. “Je hebt geen idee Tom. Slapen ja de ik wel maar mijn dromen zijn gevuld met jouw gezicht, met jou lichaam. En ik ik verknal het dan. Ik had zo’n spijt zaterdagavond nadat we de bieding gewonnen hadden dat ik niet meer wist of ik zondag nog wel door kon laten gaan. Maar bij het daglicht zondag wist ik dat het beter was om je op eigen kracht voor me te winnen. Ik kon je ten slotte niet dwingen om verliefd te worden op mij”.

“nee, dat zeker niet maar … . ik weet het niet Mark. Ik voel me vereerd dat je dat allemaal voor me over hebt. Dat je dat in mij ziet maar ik ben maar gewoon Tom. Een vent die het ook niet allemaal weet en die een paar hele rare triggers heeft”.

Hij glimlachte nu weer wat “Weet ik en daarom hou ik ook zo van je. Om wie je bent. En dan maakt het niet uit of je gewoon lief ben zoals afgelopen zondag of misschien wel ondeugend zoals die paar andere keren. Ik …. Kun je me vergeven Tom”.

“Ik denk het wel Mark, maar zoals ik al zei eerlijkheid duurt het langst en veel kansen krijg je niet”.

“Weet ik, geen leugens meer Tom”.

“Ok, ik denk dat jullie er samen wel uit komen ik ga naar beneden, zie ik jullie daar dadelijk ook nog even”.

“Ja, pa dankje” Mark zei.

“Je bent eigenlijk eigenlijk wel een onzeker iemand is het niet Mark”, zei ik na een korte stilte.

“hm, ja behoorlijk. Je hebt geen idee hoe lang ik voor de kast sta als ik echt iets leuks wil aan hebben”.

“Oh, ok, wel dat zijn van die kleine leuke dingen waar ik dan wel achter wil komen”.

“Goed, er is nog veel meer te ontdekken”.

“Maar wat als je meester bent. Je lijkt dan absoluut niet onzeker of zo”.

Hij glimlachte: “Klopt helemaal. Had ik met Peter niet en met jou ook helemaal niet” terwijl hij dit zei klonk zijn stem ook een beetje anders vond ik.

“Goed, anders gaat het nooit werken”.

“Nee, wel kom hier ik wil nog even samen genieten voordat we naar beneden gaan”.

Hij trok me dichterbij, sloeg een arm om me heen en begonnen me weer zeer teder te kussen. Oh als ik nog twijfel had was die nu weer snel weg. Ik voelde de vonken over slaan en dacht aan de leuke dingen die nog zouden gaan komen.

 hoofdstuk 41

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.