Joey en de droomjongen – 2

Ik besefte maar half dat de deur open ging. Ik voelde mijn hand nog op mijn gele jockstrap, een natte plek had zich daar gevormd. Langzaam begon ik ook te beseffen dat er iemand iets tegen mij zei.

“he Joey, het is tijd om op te staan anders ben je te laat op school”.

“Oh,” zei ik.

De deur ging weer dicht, tevreden dat ik wakker was. Wat wakker, had ik het allemaal gedroomd… nee toch zeker… ohhh shit he dan was ik toch wel twee keer lekker klaar gekomen. Wow wat een droom. Als die nou maar werkelijkheid kon worden. Maar die jongen uit mijn droom dat zou nooit iets worden. Nee, helaas geen afspraakje om bij hem te gaan sporten vanavond.

Ik sloeg de deken van me af en ging op de rand van het bed zitten. Wacht even ik voelde mijn billen. Dat is normaal niet het geval. Ik keek naar beneden en slikte even. Wat…. Ik keek nog een keer goed en ging er met mijn hand naar toe… Dat kon toch helemaal niet. Ik had zo’n slipje helemaal niet. Ik keek er nog een keer goed naar. Ja dit leek heel erg op dat gele jockstrap waarover ik gedroomd had.

Het was toch een droom geweest of toch niet. Ik keek rond in de kamer maar alles stond nog precies zoals het was. Hoe kwam ik er nu achter of het een droom was geweest of toch niet. Verdomme, kon toch moeilijk aan mijn droomjongen dat vragen. Hoe vreemd zou dat zijn.

Hoe kwam ik er achter of ik gedroomd had of niet. Ik dacht na over wat er nog meer in mijn droom voor gekomen was. Hm, het witte slipje, dat had ik aan mijn droom jongen gegeven. Ik liep snel naar mijn lade kast en opende de la met daarin mijn ondergoed. Ik ging er snel door heen, telde het aantal witte slipjes maar ja hoeveel had ik er nou ook al weer. Dit hielp niet. Ik zuchtte diep. Eerst maar douche.

Ik douchte, kleden me aan. Let wel even goed op welk slipje dat ik aan deed. Een witte bon giorno, die showde mijn bobbel altijd mooi en ik hield van de wijze waarop ze rond mijn lichaam sloten. Ik pakte mijn tas en dacht er nog net op tijd aan om het gele jockstrap in mijn tas te stoppen. Voor het geval dacht ik.

Op school aangekomen keek ik even rond of ik mijn droom jongen zag, Marco is zijn naam trouwens. Het tweede uur had ik les samen met hem dus dan zou ik hem zeker zien.

Met spanning liep ik naar het lokaal voor het tweede uur. Ja hoor daar was hij. Achterin zoals altijd terwijl ik meestal voorin zat. Ik ging op mijn eigen plek zitten maar voordat ik ging zitten was er even oog contact en had ik dat nou goed gezien ook een klein knikje. Met knikkende knieën ging ik zitten. Was het dan toch echt gebeurt. Ik snapte er niets meer van. Ik kan niet echt zeggen dat ik veel van de uitleg van die les gehoord heb. Ik was in mijn eigen wereld.

Ik hoorde de bel gaan en stond op. Ik was redelijk snel weg. Ik had willen wachtte maar dat durfde ik eigenlijk ook weer niet. We hadden nu 20 minuten pauze. Ik liep in de richting van de creatieve kant van het gebouw. Hier hield ik van, muziek, tekenen, schilderen… heerlijk.

Snel sloop ik het auditorium in. Dat is een ruimte waar ik altijd even tot rust kwam. Er was niemand meestal. Ik hoorde de deur achter mij nogmaals gaan.

“He Joey, wat doe jij hier”.

Verdomme de twee jongens uit mijn droom. Was het dan een voorspelling geweest of … Ze waren nu dichterbij gekomen. Een stond een beetje rechts van mij en de andere links.

“Laten we eens kijken wat er in zijn tas zit”.

Voordat ik het wist hadden ze mijn tas uit mijn handen gerukt. Een van de twee deed hem open en hield hem op zijn kop.

Neeeeee dacht ik verdomme. Die jockstrap zat er in. Wat nu. Ik voelde hoe mijn kop rood werd toen een van de jongens voor over boog en met zijn hand richting de jockstrap ging.

“Wat hebben we hier. Hmm wat een apart kledingstuk. Zo eentje die homo’s dragen volgens mij”.

“Ja, en wat moet jij daar nu mee in je tas Joey”.

“Eh, ik eh….

Ze lieten me niet uitpraten .. “Wat zullen we hier eens mee doen”.

“Geef terug. Laat me met rust”.

“Nou dat denk ik toch niet. Wat zullen we eens doen. Misschien moeten we hem helpen om dit aan te doen”.

“Kom hier Joey, uit die broek”.

Ik stapte juist terug uit maar werd tegen gehouden. De andere knul begon aan mijn knopen van mijn broek te zitten.

“Laat dat” Bulderde het vanaf de andere kant van het auditorium.

‘Laat hem met rust, wegwezen jullie”.

Ik weet niet wat ik meer vernederend had gevonden. Dat ik daar bijna de jockstrap aan had moeten doen of dat daar mijn droom jongen Marco aan kwam lopen.

De andere twee gingen er snel van door.

“Sorry dat ik niet eerder was. Ik zag dat je ze achtervolgde en dacht al die hebben niet veel goeds van plan”.

“Eh, ja dank je”.

Hij stak zijn hand uit. “Marco en jij bent Joey is het niet”.

“Hm, ja”. Ik pakte zijn hand en ik voelde hoe mijn knieën begonnen te knikken.

“Goed, laat me je even helpen”.

“Nee, dat is prima. Ik kan het ook alleen”.

“Nee, vier handen maken licht werk”.

Ik keek bewust niet naar de jockstrap toen ik mijn tas begon in te pakken. Hij pakte de spullen die wat verder weg gerold waren. “Lekker zitten die he” zei hij terwijl hij naar de jockstrap wees.

Ik kleurde nog roder, wat nu dacht ik.

“Ik heb er ook zo een. Maar draag die nooit naar school”.

Ik pakte de jockstrap en stopte hem als laatste in mijn tas.

We stonden allebei op en ik voelde de hitte van zijn lichaam. Zo dichtbij en toch zo ver weg.

Ik keek de andere kant op, maar voelde toen hoe hij zijn hand op mijn wang legde en deze langzaam draaide. Onze lippen waren nu maar 10 cm van elkaar verwijdert en ik keek recht in zijn ogen.

Durfde ik nu, zou ik nu, zou hij…..

chapter 3

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.