joey en de droomjongen -5

Marco had een glimlach op zijn gezicht. Ik kon niets zeggen niets doen. In een vlotte beweging liet ik de handdoek vallen en dook ik het water in. Ik had afkoeling nodig. Gewoon even zwemmen, lekker door het water glijden. Niet nadenken gewoon doen.

Ik genoot van het warme water. Ik voelde de spanning uit mijn lichaam wegvloeien. Mijn spieren kwamen tot rust. Heerlijk Marco had gelijk gehad even zwemmen hielp. Na een aantal baantjes voelde ik hoe Marco inmiddels naast me lag en ook zijn baantjes trok.

Ik wist nog even niet wat ik moest doen. Moest ik nu iets zeggen of …. Ik dacht even terug wat er gebeurt was. Had hij het gemerkt. Was het echt geweest of had ik even gedroomd. Al hoewel dat gele jockstrap kwam ergens vandaan en ook die zuigzoen op mijn nek was niet iets fake’s.  Ik voelde hoe mijn lul weer wat begon te groeien, denkend aan die geile droom ontmoetingen.

Na nog een baantje of 10 had ik genoeg gehad. Ik liet me uitglijden richting de zij kant van het zwembad. Trok me op en ging op de rand zitten. Mijn voeten in het water bungelend. Ik keek nu naar Marco die ijverig door ging. Mijn blik liet ik over zijn lichaam gaan. Hij had een redelijk grote zwembroek aan, jammer dacht ik. Terwijl voelde ik hoe mijn lul zich nog wat meer present maakte. Blijkbaar durfde ik nu ook weer wat meer. Mijn handdoek lag een meter of 5 van mij vandaan maar ik zat hier goed.

Ik zag Marco langzamer gaan en uiteindelijk kwam dreef hij naar mij toe.

“Lekker he, even zo uitzwemmen”.

“ja, heerlijk. Ik was behoorlijk moe en mijn spieren waren stijf maar dat zwemmen helpt inderdaad”.

“Ja, het echte verschil merk je natuurlijk morgen pas. Moet je een keer het zwemmen overslaan dan voel je het pas echt wat je gedaan hebt”.

“Maar jij bent toch niet meer Stijf als je dit doe”.

Ik legde onbewust de nadruk een beetje op stijf.

Verdomme, kleurde hij nou een beetje. Hij kwam dichterbij naar me toe nu en drukte zich op zodat naast me zat.

“Moet ik Anita straks nog een les je leren of was ze goed”.

“Oh, poeslief” zei ik.

“Eh.. ja, je moet iets gedaan hebben bij haar. Ze neemt je morgen mee shopping begrijp ik”.

“Ja, onverwacht maar wel leuk”.

Hij keek me onderzoekend aan en zei toen “Jij liever dan ik. Ik hoor van andere dat gaan winkelen met je vriendin is het ergste wat je kunt overkomen”.

“Eh, maar zij is niet mijn vriendin Marco”.

“Oh, wel ze is nog al weg van je blijkbaar. Ze heeft nog nooit een van mijn vrienden meegenomen op deze manier”.

“Wel je hebt mij de rest van de dag en je zus morgen pas. Wat gaan we nog meer doen”.  Ik schrok van de openheid die ik toonde. Ik was nooit zo… maar Marco stelde me op mijn gemak. Ik kon me zelf zijn. Ondanks wat eerder was voorgevallen.

“Weet ik niet. Misschien even gamen dadelijk of een filmpje kijken of , zeg jij het maar”.

De volgende paar minuten praten we heen en weer wat we konden doen. Hij had een uitgebreide hoeveelheid aan games en films. Maar ook boeken blijkbaar. In eens voelde ik een hand op mijn zwembroekje, deze ging zachtjes heen en weer over mijn lul. Verdomme ik had me niet gerealiseerd dat ik die daar naar toegebracht had. Het was lekker en ik voelde hoe mijn lul weer had begon te worden. Ik durfde niet naar Marco te kijken maar probeerde mijn hand naar de zijkant van mijn lichaam te brengen.

“Weet je, je hebt daar een behoorlijke zuigzoen zitten op je nek. Moet heftig geweest zijn?”

Ik moest hem nu wel aankijken. Ik kon nu ook eindelijk mijn hand terug trekken. Opgelucht draaide ik mijn hoofd en keek hem aan.

“Je hebt geen idee Marco. Het was heet, zo geil, zo wow”.

“Ah, eh ok, sorry ik hoef geen details, alleen ik had dat niet verwacht van je”. Hij reageerde verlegen, bijna met spijt dat hij het had gevraag”.

“Wel ik heb er ook niet veel voor gedaan. Misschien de andere gewoon laten gaan”.

“Het was dus best gaaf”.

“Ja, maar jij moet toch ook al wel wat ervaringen hebben. Je bent reuze populair op school”.

“Ja, maar dat wil niet zeggen dat ik met iedereen in bed duik weet je”.  zei hij zich verdedigend en aanvallend gelijktijdig.

“Oh, dat zeg ik niet Marco. Begrijp me niet verkeerd maar je weet wat er over populaire jongens word gezegd”.

Hij lachte nu weer “Ja, maar stille wateren hebben het misschien wel beter” zei hij terwijl wijzend op mijn nek.

Ik voelde me nu kleuren. “Het wordt kouder ik ga me omkleden ok”.

“Is, goed ik ga een filmpje klaar zetten ok”.

Ik knikte en liep naar het gebouwtje terug.

Even later lagen we op zijn bed te kijken naar een film op het belachelijk grote scherm er recht tegen over.

Welke film dat moet je me vooral niet vragen aangezien ik geen idee had. Ik genoot van de aanraking af en toe met onze benen en voeten, de warmte van zijn lichaam zo dichtbij en oh ja de geur die zijn bed af gaf. Echt Marco dacht ik. Verschillende keren begon ik een stijve te krijgen maar ik kon deze gelukkig onderdrukken. De rest van de middag was prettig, gezellig en net alsof ik hem al jaren kende. Wat was dat toch.

Zo tegen 4 uur verliet ik Marco en die mooie woning terug naar mijn eigen stulp. Mijn eigen kamer, leeg, zonder gevoel er in. Het voelde misschien nog wel erger dan normaal. Mijn ouders hadden wel geroepen toen ik binnen kwam maar ik had ze genegeerd. Het was nu 8 uur in de avond en nog steeds was er niet geroepen dat er iets te eten was. Blijkbaar waren ze vandaag al vroeg begonnen aan het bier. Al mijn zelfvertrouwen van eerder die dag was ik kwijt geraakt. Dat was een andere wereld, die kon niet duren. Ik moest me daar niet aan overgeven. Niet aan laten wennen. Ik was een loser, met loser ouders en geen kans… shit. Misschien voelde ik me nu nog wel depressiever dan voor dat Marco tegen me begon te praten. Dit was …. …

Ik begon te lezen in een van de weinige boeken die ik had. Dagdromen dat was nog wel het meeste waar ik van hield. Waar ik me terug kon trekken in mijn eigen wereld. Hopend op een heerlijke droom weer begon ik langzaam weg te zakken in een diepe slaap.

Ik ruik, hmm, heerlijk die geur. Ik kende die geur. Ik keek om me heen en ik was terug in Marco zijn slaapkamer. Hij lag naast me, glimlach op zijn gezicht.

“Eh, weet je hoe ik aan mijn trekken kom”.

Ik keek hem aan, wat bedoelde hij.

“Je weet wel” Hij gebaarde met zijn hand naar zijn lul en maakt een aftrekkend gebaar.

“Oh,  ” zei ik ” eh nee”.

“Hier moet je kijken”.  Hij drukte op de knop van de tv en daar kwam een naakte vrouw en man in beeld. Samen lagen ze op een bed en wat ze aan het doen waren was wel duidelijk. Gebiologeerd keek ik naar het scherm. Geil dacht ik. Mijn blik voornamelijk op de man.  “Lekker he” zei Marco.

“Hmm”.

Even later kwam er een derde in beeld. Een jonge knul die eerst aandacht aan de vrouw begon te besteden maar vervolgens vonden zijn handen ook de weg naar de man, streelde hij het torso, de tepels en langzaam ook de schouders. Even later liet hij zich afzakken naar de lul en ballen van de man die terwijl heftig doorging met beffen.

“Leuk he” zei Marco nu weer. Ik keek hem aan. Mijn blik ging naar zijn kruis. Hij had een stijve dat was duidelijk. Ik wist dat mijn lul in ongeveer dezelfde staat verkeerde. Hij aarzelde maar kwam langzaam dichterbij. Ik hield hem niet tegen toen zachtjes onze lippen elkaar raakte. hmm, heerlijk die zachte huid, de warmte die er van af kwam. Ik voelde hoe hij langzaam door zijn mond uit ademde. De lucht maakte dat zijn lippen een beetje vibreerde en terwijl zachtjes mijn lippen kietelde. Wow, geil hmmm…

Hij opende zijn lippen nu en duwde zachtjes zijn tong tegen mijn lippen aan. Maakte ze nat en vervolgens vonden ze een weg mijn mond in. Een explosie van genot ging door me heen toen zijn tong het puntje van die van mij aan raakte. Al snel raakte ze in een heftige situatie van aanraken en strelen af en toe afgewisseld met het strelen van mijn lippen.

Onze handen hadden in de tussentijd hetzelfde besluit genomen. Mijn handen hadden de weg gevonden naar zijn rug. Die van hem waren meer doelgericht op weg gegaan naar mijn kruis. Opende mijn rits en vervolgens ook mijn broek. Hij moet de warmte van mijn lul gevoeld hebben door mijn slipje. Ik bewoog mijn middenrif omhoog. Ik wilde die handen weer voelen, alleen deze keer aan mijn eigen lul in plaats die van hem.

Hij duwde mijn slipje snel omlaag en omsingelde mijn lul met zijn hand. Kneep er zachtjes in alvorens hij de huid ervan begon te strelen. Zachtjes op en neer, heel langzaam ontblootte hij daarmee ook mijn eikel. Ik kreunde nu in mond. Het heftig kussen was namelijk nog steeds niet opgehouden. Mijn handen hadden inmiddels zijn t-shirt uit zijn broek gehaald en hij besefte dat ik dat stukje kleding tussen ons in verwijdert wilde hebben.

Hij stopte even met kussen, keek mij aan en liet mij toe om het t-shirt over mijn hoofd heen te trekken. Ik nam zijn prachtige bovenlichaam in me op. Een beetje haar maar over het algemeen glad. “Mooi” verzuchtte ik langzaam. Hij had mijn lul nu losgelaten en deed hetzelfde bij mij. Ik zag dat zijn ogen iedere millimeter van mijn torso opnamen en het leek wel of hij er in verdronk. Ik lachte. “De rest ook” zei ik zachtjes.

Ik volgde zijn blik naar zijn kruis waar zijn handen snel zijn rits en knoop open maakte en nog sneller zijn broek naar beneden duwde. Hij had een witte tanga slip aan waarin zijn lul zich van zijn volle glorie liet zien.

Ok die duwde hij naar beneden waarbij zijn prachtige liefdes paal met een sprongetje vrij kwam. Daar moest deze al enige tijd opgewacht hebben aangezien voorvocht enthousiast de top van zijn lul verliet en op zijn bovenbenen en buik belanden. Zonder na te denken bewogen mijn handen naar de spetters op zijn buik en schepte deze op. Ik bracht ze voorzichtig naar mijn lippen en likte er aan. Deze keer had ik niet alleen de reactie die Marco had op het proeven van zijn zaad maar had ik ook de smaak zelf. Mijn lul liet zich niet onbetuigd en ook ik was nu nat met voorvocht.

“Ik wil hem proeve” hoorde ik Marco zachtjes zeggen. Hij duwde me achter over en even later bracht zijn adem een warme ervaring over mijn lul. Met sprongetjes probeerde deze de mond van Marco te bereiken. Tot uiteindelijk boem.. daar was het zijn tong raakte mijn eikel aan. Ik hapte naar adem terwijl gevoelens van puur genot golfden door mijn lichaam. Wat een ervaring. Zachtjes ging zijn tong verder en verder richting mijn ballen. Tegelijktijd besefte ik dat hij niet likte maar dat zijn lippen steeds verder diezelfde kant op gingen. Nieuwe golven van genoten gingen door mijn lichaam en ik wist dat dit niet lang meer ging duren. Ik duwde Marco zachtjes weg. Ik wilde meer genieten. Marco laten genieten. Ik wilde nog niet .. maar op dat moment, terwijl Marco met zijn tong mijn ballen aanraakte wist ik dat ik verloren was en voelde hoe mijn ballen samen trokken en golf na golf van sperma mijn ballen verlieten, op weg naar Marco zijn mond.  Mijn handen hadden terwijl Marco zijn lul gevonden en voelde hoe deze steeds harder werd. Feitelijk mee bewoog op de golven van mijn hoogte punt tot dat, net nadat ik was klaar gekomen ook langzaam voelde hoe hij kwam. Net voordat dat gebeurde richtte hij zich op. Pakte iets van zijn nachtkastje en hield dat bij zijn lul. Ik keek toe hoe hij klaarkwam en zijn sperma uit zijn lul schoot. Hij ving het op in iets zag ik. Wow, hij bleef maar komen, straal na straal na straal. Toen hij eindelijk klaar was zette hij het op het nachtkaste en liet zich achter over in bed vallen. Hij keek me aan en zei . “Oh, wat a joy ben jij toch Joey. Dit had ik nooit kunnen dromen”.

Oh ja en dat was het weer natuurlijk. Ik werd wakker van het kloppen op de deur. “Wij zijn weer thuis. Zorg dat je het rustig houd vandaag. Wij willen slapen” en met dat hoorde ik hoe de voetstappen weg gingen en de deur van de slaapkamer dicht ging. Of ik nu thuis was geweest of niet ze hadden het nooit geweten. Ik dacht terug na over mijn droom. Wat een geweldig geile manier van klaar komen. Ik wist zeker dat ik klaar was gekomen maar mijn slipje was niet nat en ook het bed en de lakens waren droog. Raar, ik was toch echt klaar gekomen. Ik ging recht op zitten, zag dat het bijna 10 uur was. Tijd om op te staan. Anita zou mij zo ophalen. Mijn blik ging over mijn nachtkastje wat stond daar nu.. was dat.. nee dat kon toch niet. Het was toch een droom geweest. Maar….. Mijn hand bewoog zich langzaam naar het object dat de verbazing in mij gebracht had.

Laat maar weten wat je er van vind tot nu toe? Ik ben benieuwd?

Joey en de droomjongen hoofdstuk 6

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.